Bio je to pravi glazbeni biser u kojem je tri sata vladao dalmatinski šušur, uz nezaobilazne zabavne kontinentalne note uz Bosutske bećare. a direktan je prijenos bio na Drugom programu Hrvatskog radija pa je tako publika bila i likom i zvukom prisutna.

"Croatio, iz duše te ljubim", "Zora bila", "Škrinja jubavi", "Bilo je i vrime" i još mnoge druge popularne pjesme ovih Zadrana bile su prava poslastica za publiku koja je na koncert stigla iz raznih dijelova Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Među poznatim licima u publici su se našli predsjednica RH Kolinda-Grabar Kitarović, predsjednik Vlade Andrej Plenković, nogometni izbornik Zlatko Dalić i brojni drugi.

Tomislav i klapa Intrade okupljene su pozdravili pjesmom "Karta jubavi", a potom su uslijedile uspješnice "Plovim", "Zašto uvik pivan", "Stina pradidova", "Samo za tebe".

Tomislav Bralić i klapa Intrade bili su izvrsni na pozornici. Ne samo u pjevanju, već i u komunikaciji s publikom. Povezanost, šale, emocije i sreća osjetili su se u zraku, publici se nije išlo doma, a bisom su klapu vratili na binu.

Scardona s Brankom Paićem na čelu i producent Zvonimir Sunara - Suki pokazali su da je klapa Intrade i ove godine bila pun pogodak na početku adventa. Tražila se karta više, dvorana Dražen Petrović bila je dupkom puna, a za odličan zvuk i rasvjetu pobrinula se Digilog produkcija i na taj način učinila ovo još jednom noći za pamćenje.

Gosti Bosutski bećari izveli su s klapom pjesmu "Sad kada došla si", a s Tomislavom Bralićem njihov uspješni duet "Tko si ti".

Stare i nove hitove publika je veselo pozdravljala pljeskom, a kraj smo svi zajedno dočekali na nogama. Tomislav i klapa Intrade posljednju su izveli "Neka ti bude postelja meka". Nikome se nije išlo kući, no Tomislav Bralić razveselio je sve pozivnicom na veliki slavljenički koncert u 2020., povodom njihovih 35 godina djelovanja.

Tijekom koncerta, publici se Tomislav obraćao nekoliko puta kako bi im zahvalio za prepunu dvoranu, za sve ove godine podrške, ljubavi i sreće koja dolazi od publike na pozornicu, k njima:

"Ma vi ste nepobjedivi, a mi smo uvijek tu negdje blizu! Hvala vam!"

Nakon zagrebačke rapsodije, do kraja godine Zadrane očekuje još nekoliko nastupa, što u Hrvatskoj, što u susjedstvu. Najprije će u svojem gradu u Arsenalu održati koncert tradicionalni božićni koncert. A ako ste za doček u Splitu, bit ćete oduševljeni jer ćete s Tomislavom i klapom Intrade i Jelenom Rozgom s rive uploviti u novu 2020.