03.02. (ponedjeljak) u 19h premijera na CMC televiziji i na Narodnom radiju novog spota Bosutskih Bećara za novi singl "Tamo gdje si ti"

Autor glazbe i teksta: Mario Vestić
Arangman i producent: Branimir Jovanovac-Bani
Redatelj spota: Marko Zeljković-Zelja (Studio 69)

Pjesma "Tamo gdje si ti" je ljubavna pjesma koja govori o neprežaljenoj ljubavi, koja šalje poruku da u životu uvijek moramo naći snage i hrabrosti pokazati svoje osjećaje, jer ako to ne napravimo jednom ćemo zbog toga možda žaliti.
Glazba je laganijeg ritma i potpuno se spojila s odličnim tekstom koji je napisao naš dragi prijatelj i vrhunski autor Mario Vestić.
Ovo je prva suradnja Maria i Bećara, a sudeći po kritikama naših prijatelja koji su već imali priliku poslušati pjesmu i koji su oduševljeni već na prvo slušanje neće biti i zadnja.

Za arangman i produkciju se pobrinuo jedan od najboljih producenata trenutno u Hrvatskoj, naš istinski prijatelj Bani koji je prvenstveno svojim znanjem i tehnikom iz studija "doveo" pjesmu do toga da zvuči ako smijem reći svjetski. Spoj tradicionalnih instrumenata, tambura s klavirom i bubnjem i moderan arangman vjerujemo da će se svidjeti našim slušateljima.
I za sam kraj, kralj što se tiče video uradaka Marko Zeljković-Zelja koji je uz pomoć svojih kolega iz branše i odlične rasvjete i šminke bez koje ne bi bili tako zgodni :) napravio remek dijelo, spot koji je naglasio ljepotu ove pjesme.
I naravno mi Bećari koji smo odsvirali i otpjevali trudeci se kroz naše pjevanje i sviranje napraviti kroz cijelu pjesmu jednu emotivnu atmosferu i nadam se da smo u tome i uspjeli.
Vaši Bećari!

GOSTOVANJE UŽIVO U ČETVRTAK 06.02. NA NARODNOM RADIJU U EMISIJI DALIBORA PETKA!