Bosutski bećari i Jelena Božić u spotu za singl "Ti i ne znaš"

Spot za "Ti i ne znaš" napravio je Marko Zeljković, u njemu se pojavljuje i uspješni top model svjetske reputacije Jelena Božić koja je dobila ulogu u turskom filmu.

Između mnogobrojnih nastupa i pisanja novih pjesama za sljedeći album, Bosutski bećari snimili su spot za pjesmu "Ti i ne znaš" koju su izveli na ovogodišnjem Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi.

Podsjetimo, na istom su mjestu Bosutski bećari odnijeli nagradu za najslušaniju pjesmu s prošlogodišnjeg festivala ("Želim te noćas"), a u ušima tamburaško-klapskih fanova još zvoni veliki hit "Sad kada došla si" s klapom Cambi. Spot za pjesmu "Ti i ne znaš" napravio je Marko Zeljković, u njemu se pojavljuje i uspješni top model svjetske reputacije Jelena Božić koja je nedavno dobila ulogu u jednom turskom filmu, a kako su se bećari snašli u tehnički jako zanimljivom ali izuzetno neobičnom spotu, pogledajte sutra, u srijedu, u 19 sati na CMC televiziji i portalu 24 sata.

Bosutski bećari nastupit će 6. prosinca u Varaždinu na velikom klapsko-tamburaškom koncertnom spektaklu u Areni, dan kasnije su u Zadru, a 20. prosinca možete ih poslušati u virovitičkom klubu Campari. 27.12. gostuju u Temple baru u Stubičkim toplicama, a 28.12. u klubu Inside u Šibeniku. U srijedu, 11. prosinca članovi Bosutskih bećara gostovat će na CMC televiziji u emisiji CMC Caffe.

Preuzeto: Srijeda, 27. 11. 2013. u 19:00  Piše: 24sata