1251033

Pjesma "Želim te noćas" koju su na prošlogodišnjem Glazbenom festivalu Slavonije u Požegi izveli Bosutski bećari (autori: Marin Bando, Ivan Šebal i Branimir Jovanovac) proglašena je najslušanijom po glasovima hrvatskih radio postaja na Večeri pjesme i ivina drugog dana požeškog festivala.

Drugi su Džentlmeni s pjesmom "Jedina ljubav moja" (glazba i tekst: Mario Vestić, aranžman: Dalibor Zavođa i Željko Nikolin). Treća najslušanija pjesma je Zlatna polja mog djetinjstva koju su izveli Miroslav Škoro i Tedi Spalato (glazba: Tedi Spalato, tekst: Rajko Stilinović i Miroslav Škoro, aranžman: Željko Nikolin).

Pred više od pet tisuća posjetitelja na Večeri pjesme i vina nastupili su brojni solisti i tamburašjki sastavi izvodeći skladbe u pop stilu, a publika je najtoplije primila nastupe Miroslava Škore, Gazda, dueta Kruška i sastava Od srca do srca, zatim Bosutskih bećara,Igora Delača, Minee i Prijatelja.

Nove video spotove za svoje festivalske pjesme predstavili su Begini(Dolazi trideseta), Prijatelji(Još za tebe sve bi dao), te Posegana iz Požege(Doživotno tvoj).

Festival završava u subotu Finalnom večeri tamburaške pjesme uz izravni prijenos HRT-a.