U seriji ovoljetnih bogatih i zanimljivih zabavno glazbenih događanja u Ninu u subotu navečer 03.08.2013. na ljetnoj pozornici pored crkvice sv. Križa, pred oko tisuću i pol Ninjana te domaćih i stranih gostiju, nastupio je trenutačno najpopularniji hrvatski tamburaški sastav "Bosutski Bećari" iz Vinkovaca http://ukviagr....k/.

Slavonci koji već 33 godine djeluju na hrvatskoj tamburaškoj sceni svojim su poznatim hitovima Samo me jednom pogledaj, Želim te noćas, Sad kad došla si i drugima, a koje su u zadnje vrijeme snimili zajedno s dalmatinskom klapom Cambi jednostavno zapalili vruću ljetnu ninsku atmosferu.

Na njihovom bogatom repertoaru, koji su izvodili puna dva i pol sata, bilo je puno lijepog i zabavnog počevši od slavonskog melosa, dalmatinskih napjeva pa do pop i rocka. Sedmorica veličanstvenih kako ih od milja zove voditelj Dalibor Trabak i članovi Ivan Šebalj, Darko Jukić, Marin Bando, Viktor Šepec, Ivan Cikač i Tomislav Pavić na kraju su s pozornice ispraćeni dugotrajnim i gromoglasnim pljeskom raspjevanih i prezadovoljnih gledatelja, a posebno su ih toplo ispratili njihovi "zemljaci" Slavonci koji ovih vrućih ljetnih kolovoskih dana provode godišnje odmore u Ninu i njegovoj široj okolici.