Jedan od najpopularnijih tamburaških bandova u Hrvatskoj, Bosutski Bećari predstavljaju spot za pjesmu ''Dobro će nam skupa biti''

Popularni vinkovački Bosutski Bećari  snimili su spot za pjesmu ''Dobro će nam skupa biti'' koji je njihov odgovor na ljetne vrućine koje su zavladale ovog ljeta. U spotu su im se pridružile prekrasne cure s otoka Raba koje su pljenile pažnju zajedno sa tamburašima na svim lokacijama na kojima se spot snimao. 

Dan prije nego li su nastupili na zagrebačkom Bundeku u sklopu finala 4. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju zajedno sa Ivanom Zakom i Miroslavom Škorom, pred pokoju tisuću obožavatelja,  Bostuski Bećari su u predivnom morskom okruženju na otoku Rabu snimili spot za pjesmu ''Dobro će nam skupa biti'' koja je još jedno autorsko dijelo članova banda Ivana Šebalja i Marina Bande kojima se u ovoj pjesmi produkcijom pridružio i Branimir Mihaljević. Za video produkciju bio je zadužen Igor Vignjević kojemu je ovo prva suradnja sa popularnim tamburašima iz Vinkovaca.

- Ljeto je pred nama, a mi ovo ljeto istinski mislimo uživati u svim čarima koje isto i pruža. Naš album ''Budi tu'' na kojem se nalaze pjesme ''Trebam te još'', ''Budi tu'', ''Želim te noćas'', ''Sad kada došla si'', ''Gdje smo sad'' i ostale odlično je zaživio među našom publikom, a to nam je dalo veliki motiv za daljnji rad i stvaranje. Sretan sam što u bandu imamo ''kreativnu mladost'', našeg Ivana i Marina koji svojim stvaralačkim radom stvaraju stvarnu vrijednost našem sastavu, koji inače postoji gotovo 35 godine. Naravno mjenjali su se ljudi, ali ime i tradicija je ostala. Mi smo posljednja generacija istog sastava. Iduće godine ćemo proslaviti ovu rođendansku priču i drago nam je da smo uspjeli modernizirati tradiciju. Što se samog singla i spota tiče mogu reći samo da je bilo odično i u studiju, a pogotovo na snimanju spota gdje smo uživali u svim čarima prekrasnog otoka Raba. Mnogi će se zapitati zašto smo malo ''odlutali'' od svoje standardne priče i glazbenog izričaja, ali shvatili smo da je ljeto i da ljeti svi žele dobru zabavu i pozitivu - rekao nam je Dalibor Trabak, voditelj Bosutskih Bećara.