VINKOVCI-U nedjelju, 21.travnja, u sportskoj dvorani ''Lenije'' održan je veliki klapsko/tamburaški spektakl klape ''Cambi'' i ''Bosutski beć‡ari'' koji su u preko dva sata koncerta oduševili sve posjetitelje.

Sportska dvorana ''Lenije '' bila je premala kako bi primila sve koji su došli poslušati odličan koncert koji je više puta prekidan velikim pljeskom. Osim klape Cambi i Bosutskih bećara na koncertu su još nastupili:  Janja Jurić‡, Tomislav Čustić i doajen ''Bosutski beć‡ara'' Dragutin Zeljković‡-Cane.

Klapa ''Cambi'' u ovom slavonskom biseru pjevala je među ostalim i svima poznati repertoar pjesama poput velikih uspješnica ''Ne more mi bit'', ''Kriva karta'', ''Dugo nije pala kiša'', ''Popucale rebatine'', ''Od zipke do križa'' i brojne druge vrhunske izvedbe. 

Trenutno najpopularniji tamburaši ''Bosutski bećari'' svojom odličnom prezentacijom uspješno su  zagrijali vinkovačku publiku. Ovi vrhunski tamburaši vlasnici su velikih hitova poput najbolje klapsko-tamburaške suradnje u povijesti ''Sad kada došla si'', i odličnih pjesama ''Želim te noćas'', ''Zavela me jedna mala'', ''Ti i ne znaš'', '''Sve mi fali osim tuge''.

Pogledajte djelić‡ atmosfere u dvorani u priloženom videu ili slike u foto galeriji.

Nakon gotovo više od dva sata koncerta svi posjetitelji bili su složni u jednom da bi ovakav koncert trebalo još jednom ponoviti jer je bio uistinu nešto posebno za srce i dušu.