Na Babinom kuku održan je 9. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva i 4. Dani meda. Sajam i sva događ‘anja vezana uz ovu manifestaciju svake godine okupi proizvođ‘ače iz svih hrvatskih županija. Središnje mjesto većine događanja je bio hotel Tirena. Uz izlagače i bogat kulturno - umjetnički program Bosutske bećare i dalmatinske klape u sklopu sajma održavao se i niz predavanja, okruglih stolova i radionica.
Svečanost otvaranja održana je na Trgu Marina Držić‡a, ispred Hotela Tirena. Dopodne su održavane radionice pletenja pomi Udruge Deša. I ove je godine za sudjelovanje na sajmu bilo veliko zanimanje, pa je dio izlagača morao biti odbijen. Naime, javilo ih se 273, a mjesta ima samo za 220, rekao je inicijator i voditelj ove manifestacije Vedran Kraljević.
U sklopu sajma ove godine bilo je riječi, izmeđ‘u ostaloga, i o kulturi stanovanja, a predstavljeno je i vozilo na električni pogon. Cjelokupna manifestacija je, kako uvijek naglašava i organizator, u funkciji održivoga razvoja, te ć‡e pozornost biti usmjerena i na fenomen globalnog zatopljenja.